• head_banner_06

Hvorfor koster kvartssten højere end natursten?

Hvorfor koster kvartssten højere end natursten?

I boligindretning er sten meget populær som dekorativt materiale.Vi ser ofte stenbordplader, gulvfliser, stengardinvægge mv.

Mens opmærksomheden på æstetik er, er de grønne miljøbeskyttelseskrav til dekorative materialer også relativt stigende.Som en "grøn, miljøvenlig, strålingsfri kvartssten" er den efterhånden blevet førstevalg til dekorative sten.

1

Hvorfor vælge kvarts

1. Høj hårdhed

Kvartssten er lavet af kvartssand med ekstrem høj hårdhed.Produktets Mohs-hårdhed kan nå 7, hvilket er højere end for marmor og har nået hårdhedsniveauet for naturlig granit.

2. Ridsefast

Bordplader i kvartssten har god ridsefasthed og kan bruges gentagne gange uden at ridse, hvilket kan opfylde dine daglige behov.

3. Højglans

Kvartsstenen er fuldstændig poleret ved fysisk poleringsproces, ingen lim, ingen voks, glansen kan nå 50-70 grader, og glansen er naturlig og holdbar, ingen speciel vedligeholdelse er påkrævet.Marmor er også meget blank, men kræver regelmæssig pleje.

4. Nem at tage sig af

Kvartssten har høj densitet og meget få porer, så den har en stærk anti-penetration, anti-patologisk, anti-fouling, anti-frost-plaget evne, og den er nemmere at tage sig af.

5. Diversificerede mønstre

Kvartssten har ikke kun karakteristika af naturstenstekstur, klar tekstur og naturlig generøsitet, men også på grund af det organiske stof, der er indeholdt i bindemidlet, er kvartsstenens udseende afrundet, hvilket fjerner det kolde og stive indtryk af natursten, og farverne er mere forskellige, hvilket kan bruges til designere.Giv mere designinspiration, og pladsen til personlig dekoration er også bredere.

2

Kvartssten vs natursten

Natursten

Tætheden af ​​natursten er relativt høj, teksturen er hård, anti-ridseydelsen er fremragende, slidstyrken er god, og teksturen er meget smuk, og prisen er relativt lav.

Natursten har dog luftbobler, hvilket er let at samle fedt;brættet er kort, og de to stykker kan ikke integreres sammen ved splejsning, og mellemrummet er let at opdrætte bakterier.

Natursten er hård i teksturen, men mangler elasticitet.Ved kraftige slag vil der opstå revner, og det er svært at reparere.Nogle usynlige naturlige revner vil også briste, når temperaturen ændrer sig kraftigt.

Kvarts

På grundlag af at sikre den høje hårdhed, høj temperaturbestandighed, syre- og alkalibestandighed, slagfasthed og nem rengøring af natursten, indeholder kvartssten ingen radioaktive elementer, der er skadelige for den menneskelige krop.

Den ultrahårde og miljøvenlige kompositkvartsplade er produceret af den mest avancerede teknologi i verden.Overfladen på denne plade er hårdere end granit, farven er så rig som marmor, strukturen er anti-korrosion og anti-fouling som glas, og formen efter efterbehandling er kunstig Perfekt som en sten.

3

Indlægstid: 27. maj 2022